Darbojas elastīga atlaižu sistēma! Tālr. 67705704, 67843777, 67843778

Privātuma politika

Vispārīga informācija

Šīs privātuma politikas (turpmāk – Privātuma politika) mērķis ir sniegt fiziskajai personai – datu subjektam informāciju par personas datu apstrādes nolūku, apjomu, aizsardzību, apstrādes termiņu un datu subjekta tiesībām datu iegūšanas laikā, kā arī apstrādājot datu subjekta personas datus.
Personas dati ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisku personu. Identificējama fiziska persona ir tāda, kuru var tieši vai netieši identificēt, jo īpaši atsaucoties uz identifikatoru, piemēram, minētās personas vārdu, uzvārdu, identifikācijas numuru, atrašanās vietas datiem, tiešsaistes identifikatoru vai vienu vai vairākiem minētajai fiziskajai personai raksturīgiem fiziskās, fizioloģiskās, ģenētiskās, garīgās, ekonomiskās, kultūras vai sociālās identitātes faktoriem.

 

Kādi dati tiek apstrādāti?

Mēs apstrādājam datus par vietnes kviller.lv lietotāja pārlukprogrammu, ka arī IP adresi, lai nodrošinātu kvalitatīvus pakalpojumus un atbilstošu vietnes satura attēlošanu. Nekādi citi dati (ieskaitot personas datus) netiek prasīti, izņēmot gadījumu, kad lietotājs brīvprātīgi ir pierakstījis vietnes jaunumu saņemšanai un sniedzus mums savu e-pasta adresi. Lietotājam ir tiesības atrakstīties no jaunumu saņemšanas jebkurā laikā bez iepriekšējas saskaņošanas.

 

Kā tiek aizsargāta informācija?

Mēs vienmēr aizsargāsim Jūsu informāciju un veicam atbilstošus pasākumus, lai nodrošinātu, ka personas datu apstrāde notiek atbilstoši spēkā esošajiem tiesību aktiem par fizisko personu datu apstrādi un aizsardzību.
Lai aizsargātu Jūsu personas datus, mēs veicam attiecīgus tehniskus un organizatoriskus pasākumus. Mēs regulāri atjauninām un pārbaudām mūsu drošības sistēmas. Piekļuve Jūsu personas datiem ir pieejama tikai tam personālam, kuram šī informācija ir nepieciešama tā darba pienākumu izpildei. Tiek veiktas mūsu darbinieku apmācības Jūsu personas datu privātuma, drošības un konfidencialitātes nodrošināšanai.

 

Ar ko varu sazināties, ja jums ir kādi jautājumi?

Ja Jums rodas kādi jautājumi par Jūsu personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar Mums. Uzņēmuma kontaktinformācija norādīta sadaļā Kontakti.
Ja neesat apmierināts ar saņemto atbildi, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā (www.dvi.gov.lv)

Uzņēmuma nosaukums: SIA KVILLER 
PVN reģistrācijas numurs: LV40003261653
Uzņēmuma adrese: Zemitana iela 5, Rīga, LV – 1012, Latvija
Telefons: +371 67705704
E-pasta adrese: info[a]kviller.lv
Mājas lapa: www.kviller.lv

Privātuma politika | Kontakti
1995 – 2020 © Kviller SIA
Lai nodrošinātu pilnvērtīgu un kvalitatīvu darbību, šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot vietnes kviller.lv izmantošanu, Jūs apstiprinat savu piekrišanu datu uzglabāšanai savā ierīcē.
OK